Myskväll

2013-11-30 ♥ 15:08:58 Allmänt
Igår va det tjejkväll hos Gabriella! Det va jättemysigt! Vi kollade på idol och Erik åkte ut! Fyfan vad dåligt! Kevin som gick vidare suger balle, haha. Det är bara små tioåriga tjejer som röstar på honom. Nu är jag lite elak men jag säger bara sanningen! 


Puss, hej! 

Iphone 5s

2013-11-29 ♥ 15:18:59 Allmänt
Åhhh! Nu har min älskling äntligen kommit! Har väntat på den ett tag nu!
 
Fredag idag och jag mår bättre! Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra ikväll, men jag tänker iaf inte sitta hemma!
Just nu sitter jag och kollar på One tree hill när Nathan och Haley ska gifta sig! Åhhhh, jag sitter typ här och gråter. Det är sååååå bra,
 
Kram
 
 

Sjuk

2013-11-28 ♥ 18:30:00 Allmänt
Hejsan!
 
JAg har varit hemma från skolan i två dagar nu. Vet inte om jag ska till skolan imon, men jag får se!
Jag har kollot massor med serier och pluggat lite. Har börjat att kolla på the originals och det är skit bra! Om man har sett vampire diaries, så ska man se den!
 
I förra inlägget skrev ju jag att jag kanske ville gå på estet drama. Jag skämtade om det och jag har faktiskt bestämt mig att jag ska gå på Sannarpsgymnasiet! Det är sjukt gött att veta vad jag ska gå så att jag slipper tänka på det.
 
Ha det bra!
 
Den här tyckte jag va lite rolig!
 

PS

2013-11-26 ♥ 17:26:00 Allmänt
Jag vaknade halv 10 och gjorde mig i ordning. Vid 10 cyklade jag till willys för att möta upp de andra! Första passet gick vi till estet. Det var värligt kul och jag börjar tvivla på om jag ska gå i halmstad för att estet drama är nog något jag skulle vilja gå. Jag får tänka lite till på det!
När vi var klara på estet stack jag, Ronja, Alice och Linnea till paganini och åt en god lunch! Sen efter någon timme åkte vi tillbaka till PS och kollade på samhäll. När det var klart så cyklade jag hem och kollade på film.
 
Hela dagen har jag haft ont i halsen och mitt huvud bara dunkar. Jag tror jag börjar bli sjuk och det vill jag verkligen inte bli! Aja, jag får försöka friska till mig.
 
 

Chapter 2

2013-11-25 ♥ 20:24:00 Allmänt
Heeey! 
 
Jag pluggar för fulla muggar och försöker skriva klart andra kapitlet på en engelska uppgift som vi har. Vi ska skriva fem kapitel om när man flyttade till ett engelsktalande land. Man ska alltså typ skriva som om att man är vuxen. Andra kapitlet ska helst vara klart imorgon och jag började att skriva idag! Ett kapitel ska vara en minst en sida, så det är bara att skriva på! Jag ska satsa på ett A och om jag inte får det, så är jag inte nöjd.
 
Imorgon har jag sovmorgon till halv elva! NAJS! Hela dagen imorgon ska vi kolla på olika linjer med klassen. Alla som jag har valt är på PS så att jag slipper cykla runt.. haha laaat. Nej, men jag ska ändå inte gå i varberg.
 
 
Hur söt va inte jag?
 
 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

2013-11-24 ♥ 14:04:00 Allmänt
Igår va jättekul! 
Ronja komboch hämtade upp mig och sedan åkte vi till henne. Vi började att göra oss i ordning och sen cyklade vi till Samuel där det va lite folk. Det var jättetrevligt, men sen var alla tvungna att sticka hem för att vi blev Busted... Haha. Jag var hemma vid ett ungefär och somnade på direkten. 
 
Idag ska jag bara plugga och kanske kolla film med Gabbi! 
 
Puss, hej! 



Lördag

2013-11-23 ♥ 18:35:00 Allmänt
Idag har jag bara kollat lite serier och städat i lägenheten. Det nya vampire diaries avsnittet var sååå bra!
 
När han kommer hit ska vi ut och äta, sen ska jag vara med Ronjisen! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag älsakr att umgås med den tjejen!
 
Ha en trevlig lördag!
 
 

Hunger night

2013-11-20 ♥ 14:24:31 Allmänt
Hejsan!
 
Igår kväll var jag och några kompisar på hunger night! Vi träffades kl 8 för att äta pizza tillsammans. När klockan va 9 stack vi till bion. Fösrt visade de den första filmen och vid midnatt började catching fire! Guuuuuud va bra den vaaaaaaaa! Jag satt och snyfta och skratta hela filmen. Jag va väldigt trött också, men jag höll mig vaken! Dessutom är Gale såååååååååå snygg!
Filmen slutade vid halv 3 och jag cyklade direkt hem. Det tog tid att somna för att jag var så uppspelt, men jag somnade till slut efer en timme. Jag sov i tre timmar inattt, så när jag skulle upp imorse var jag inte den gladaste.
 
Just nu har jag svenska sen bär det av hemmåt! När jag kommer hem ska jag plugga på konsumentlagarna och sen sova, haha.
 
 
KRAM
 

Mysig eftermiddag

2013-11-18 ♥ 19:26:00 Allmänt
Efter skolan så stack Ronja, Gabbi och jag hem till mig för att plugga! Jag hade fixat lite gottiga saker att äta, så det blev ännu bättre. Efter någon timme bestämde vi oss för att bada! Eller jag tränade medan de bada, men sen så hoppade jag i och badade med dem. Vi badade i typ flera timmar och det var jättemysigt!
 
Nu har jag skrivit klart första kapitlet på engelska uppgiften och är snart klar med idrottsuppgiften! Sen så ska jag plugga lite mer på hemkunsapen.
 
Kram
 
 
 

Söndagsångest

2013-11-17 ♥ 18:25:00 Allmänt
Jag gillar verkligen inte söndagar! Man gör knappast någonting och det enda som man tänker på är den jävla skolan som man måste gå till imon. Så ska man gå tillbaka till pluggandet och alla jobbiga lektioner.
 
Nu ska jag kolla Dear John! Den är så fin och det bästa är att Channing Tatum är ju med!
 
 
 

Sannarpsgymnasiet

2013-11-16 ♥ 20:10:00 Allmänt
Hej!
 
Igår va jättemysigt! Först var jag med Ronja ett tag och sen så kom även Miki och William! Vi kollade på fotbollsmatchen och åt massa gottigott. Sen skulle vi ge oss på en skräckfilm, men det gick inte så bra. Eller vi satte till slut på Scary movie 5!
 
Innan idag var jag och Ronja på öppet hus på Sannarpsgymnasiet. Det finns en inriktning där som heter europaprofil som jag är riktigt sugen på! Då får man åka till antingen Madrid, Paris eller London i 4-5 månader! Man går i en svensk skola där och läser samma som man skulle gjort i Sverige, så man missar inget eller behöver gå om! Jag är nästan helt säker på att jag ska gå där, men det är ändå 2 månader kvar tills man ska välja och mycket kan ändras under den tiden.
 
Vid 5 började matchen mot Eksjö! Jag var väldigt nervös och det gick sådär för mig. Men vi vann med 23-13 eller något, kommer inte riktigt ihåg..
 
 
 
 
 

äntligen fredag!

2013-11-15 ♥ 13:59:00 Allmänt
Heeeej!
Just nu är det den sista lektionen för dagen sedan bär det av hemåt!
Ikväll ska jag vara med bestie och vi ska hitta på något kuligt!

Imon ska jag till Sannarpsgymnasiet på öppet hus och sen ska jag vara med på SM och spela en match... Jag är jättenervös!

Ha en trevlig fredag!

Plugg plugg plugg

2013-11-12 ♥ 19:25:00 Allmänt
Sen jag kom hem från skolan kl 3 har jag bara pluggat tills nu. Seriöst. Har suttit med min engelsa uppgift ett tag och sen har jag pluggat so. Jag fattar typ fortfarande ingenting på so:n och vi ska ha provet på torsdag.
Vill bara ha helg NU.

En sliten Amanda

Tacokväll

2013-11-09 ♥ 12:19:00 Allmänt
Igår vid 5 så stack jag ner till kvantum för att möta upp kompisarna. Vi handlade så att vi kunde laga tacos och så köpte vi även massor med godis.
När vi kom hem till Larsson så började vi laga mat eller Gabriella, Wilma och Linnèa började laga mat.
Maten blev supergoooo och senare kollade vi lte idol!
Det var jättemysigt! Love youeee
 

Imorgon är det freeeeedag

2013-11-07 ♥ 14:47:00 Allmänt
Yes! Imorgon är det fredag!
Vi hade bara tre lektioner idag och vi slutade med gympa, så det var ju chill. Efter gympan stack jag hem diretk och träna! Så istället för att sova när jag kommer hem från skolan, så tränade jag istället. Mycket bättre1
Nu ska jag plugga på lite olika saker tills imon och nästa vecka!
 
Bye!
 
En fin bild på mig och bestie
 

Onsdag

2013-11-06 ♥ 21:30:31 Allmänt
Hallåd där!
Jag började dagen med att gå till skolan och det var så segt! Jag är typ trött hela tiden nu. När jag kom hem så somnade jag i soffan i två timmar! Inte bra alls! Fast det var ju lite gött ändå.
Engelska provet gick bra förresten eller det var inte så svårt.

Vet ni vad?!? Jag har sovmorgon till 20 över 10 imon! SÅ JÄVLA GÖTT! Så ikväll ska jag kolla film och bara chilla på livet.

Kram.

Skola igen...

2013-11-05 ♥ 19:07:00 Allmänt
Lovet är slut och det gillar vi inte, men det är bara typ en månad kvar tills nästa lov! Det är bara att vänta.
Idag började skolan för mig! Jag fick tillbaka några prov och inlämningar också. Det gick faktiskt bra på allt!

Jag har varit så trött idag och jag somna direkt efter att jag kom hem från skolan.. Inte bra Amanda! Nu väntar jag på att pappa ska bli klar med maten och så pluggar jag lite till engelska provet som vi ska ha imorgon.

 
Asså åhhhh vad gott <333333333333333333

En bra helg

2013-11-04 ♥ 16:13:04 Allmänt
Denna helgen har varit den bästa på länge! Det har hänt så många roliga saker! 
Vi har träffat rmm, sett Fanny och Newkid, träffat kenza, shoppat, ätit och varit på brunos konsert. Jag älskar Stockholm! 
Konserten var hur grym som helst! Han bara ägde scenen. Bruno var så bra och jag skulle gärna se konserten igen! 
 
 

En dag i storstaden

2013-11-02 ♥ 23:01:56 Allmänt
Åhhhhh vad jag älskar Stockholm! Det är så najs här! 
Vi har shoppat, sett Fanny Lyckman och Newkid och bara gått runt i staden. 
 
DET BÄSTA MED DENNA DAGEN ÄR ATT VI TRÄFFA RMM!!!!!
ASSÅ OMG VAD COOLT DET VA! LIKSOM WILLIAM FORSLUND STOD PRECIS FRAMFÖR MIG! SHIIIIIIIT, JAG BLEV SÅ JÄVLA GLAD NÄR JAG SÅG DEM! MINA IDOLER <3333333333333 
 
 
Imorgon ska vi till en bloppis där Kenza, Fanny Lyckman, Angelica Blick mm kommer vara! Efter det ska vi fortsätta shoppa och sedan åker vi vidare till BRUNO! 
 
Det har börjat skitbra och det kommer bara bli bättre får vi hoppas! 
 
Pussochkramskumbanan från en VÄLDIGT GLAD AMANDA!  
 
 
 
 
 

Sitter på tåget

2013-11-02 ♥ 12:07:00 Allmänt
Hellu! Just nu sitter vi på tåget till Stockholm! Det är bara 40 min kvar tills vi är där. Det har varit lite segt att åka tåg, men ändå mysigt. När vi kommer fram ska vi till båten och sedan ut i staden och shoppa! 
Ha det så bra! 
 
 

Imorgon åker vi

2013-11-01 ♥ 19:28:00 Allmänt
Det är bara några timmar kvar innan vå åker till Stockholm! Så sjukt najs! Jag har bara varit i Stockholm 2 gånger och båda va när handbollslaget åkte till Kiruna, så jag har bara varit där i 80 min.

Imorgon 07.40 hämtar de mig och sedan åker vi till tågstationen!
Taggaaaaa!

Till bloggens startsida
Instagram