USM

2013-09-29 ♥ 20:43:00 Allmänt
 
Hejsan!
I helgen har jag varit på USM i Eslöv med laget. Vi åkte dit på lördag morgon och det tog ungefär två och en halv timma. När vi var framme, så checkade vi in på hotellet och jag fick dela rum med Ronja, Alma och Emelie! Efter det åkte vi till hallen och spelade mot Ulricehamn. Vi vann med 19-12. När vi hade spelat klart åkte vi tillbaka till hotellet och sen gick vi ut och åt!
Idag spelade vi två matcher. Vi spelade mot Heid och Eslöv. Tyvärr så förlorade vi båda matcherna, men men.
 
 

Onsdag

2013-09-25 ♥ 19:11:19 Allmänt
Hallå!
Idaghar jag varit i skolan och det var väldigt segt. Bara massa tråkiga lektioner.
När jag kom hem så åt jag lite och sen har jag pluggat matte en stund. Har prov på fredag, så vill vara förberedd!
 
Imon ska jag träna handboll. Senaste gången jag tränade handboll var innan sommaren.. så det ska bli kul att se hur det går!
hejdåååå
 

Sova över

2013-09-21 ♥ 20:19:00 Allmänt
 
 
 
Hej!
Igår sov jag hos Ronja och det ska jag göra ikväll med.
Igår kväll lagade vi mat och det var jättegott! Efter det fixade vi oss och sen cyklade vi till läjet för att träffa Joel och Gustav. Vi var där en stund och sen cyklade vi till Rosanna och där var även lite annat folk. Vid ungefär kl. 1 stack vi hem.

Idag så vaknade vi kl. 11 och vid 1 åkte vi ner och kollade på när killarna spelade match. De förlorade tyvärr.
Sen har vi bara chillat och kollat lite grey's.

Ronja lämnade mig vid 6 för att passa barn, så nu har jag varit ensam hos henne i 2 timmar... :((((((((( Bara två timmar kvar tills hon kommer och då ska vi ut och träffa några!
Puss hej! 
 

Skuuuula

2013-09-19 ♥ 14:53:00 Allmänt
Hej! Idag var jag i skolan och det var helt okej. Hade bara fyra lektioner idag, så de va chill. Slutade 20 över 1 och sen åkte jag hem. Snart så ska jag till handbollsträningen och kolla på! Det var ett tag sen nu. Jag måste ju komma igång med handbollen igen för jag ska följa med till sm i skåne tror jag att det va! KUL.

Vad tycker ni om den nya uppdateringen? Jag tycker den är fräsch fast lite lik Samsung bara.

Lite najs ändå!

Sjukhuset

2013-09-16 ♥ 15:53:00 Allmänt
Tjena. Nu ligger jag hemma och det ska jag göra i några dagar.
Jag åkte till sjukhuset vid åtta på morgonen och där tog sjuksköterskorna hand om mig. Innan jag skulle in i operationssalen så fick jag ta på mig sådana där kläder som man ska ha på sig, haha. De körde in mig i operationssalen och sövde ner mig. Det var såååååå coolt att bli nersövd. Typ the best feeling ever. Jag somnade till och vaknade sen med väldigt mycket huvudvärk. Där låg jag och mådde dåligt i fyra timmar men de var väldigt snälla och gav mig glasssssss, mmmmmm.

Nu ska jag kolla film, puss hej

True

2013-09-15 ♥ 13:39:00 Allmänt
Hallå där! Sitter och lyssnar på avicii nya album. Riktigt bra! Om ni inte har lyssnat på den, så gör det!

TJAAAA

2013-09-14 ♥ 16:58:00 Allmänt
Igår var jag i skolan och vi tog vårt sista skolfoto på påskbergsskolan. Det är lite sorgligt, men jag längtar bara till gymnasiet!
På kvällen var jag med Gabbi och Alice. Vi satt bara och snacka och åt lite godis, myyysigt.
Idag har jag inte gjort så mycket. Eller jag har badat och kollat på under the dome! Senare ikväll ska jag va med Ronja och jag vet inte vad vi ska göra , men det är alltid mysigt att va med henne!
Puss hej!

Sjuk...

2013-09-11 ♥ 19:14:00 Allmänt
Japp! Idag har jag varit hemma från skolan på grund av att jag har varit sjuk. Det suuuuuuuuuuuger att sitta hemma och inte göra någonting. Fast jag har ju kollat en massa avsnitt av The O.C så det har inte varit så tråkigt!
Snart börjar idol och då ska jag titta på det!
Snapa mig gärna --> amandavalsson
hejdåååå
Slänger in en charmig bild på mig och min fina vän!

Serier

2013-09-10 ♥ 22:00:00 Allmänt
Hallå där!
Varje dag måste jag kolla minst ett avsnitt av någon serie. Asså jag är helt beroende av serier. Speciellt The O.C, one tree hill, vampire diaries och pretty little liars!
Om ni inte redan har sett någon av dem så KOLLA!
Pusss haaaj!
ÅHHH ÄLSKA

SÖNDAG

2013-09-08 ♥ 14:33:00 Allmänt
Hej alla fina kompisar! Igår va jag med Ronja och jag hjälpte henne att packa upp lite saker. Sen stack vi och åt på grappa! Guuuud vad god mat de har där! När vi var mätta och belåtna, så stack vi och träffa Gabbi. Efter det stack vi alla till Linda och där var det massor med folk! Vi stannade bara en liten stund och sen stack vi hem.

Idag är det söndag och jag vill verkligen inte gå till skolan imon, men men. Jag ska bara plugga idag och kolla på the O.C! Börja kolla på det vetjaa! Ha det bra! Kram -A

HELG

2013-09-07 ♥ 00:05:00 Allmänt

Heeeeeeeeeeeeeeeej.
Förlåt för att jag inte bloggade tidigare, men har inte haft tid.
Idag har jag varit med några snubbssss.
Ronja kom till mig vid 8 och så stack vi och träffa några kompisar. Sen cyklade vi till hamnen i läjet, fyfan vad jobbigt det var! Där va även några andra som vi sedan följde med till donken. Ronja och jag fick skjuts av Jacob i hans moppebiiiil. Vi satt i och trängdes i bagaget...
Vi tog en glass på donken och sen stack vi hem!
Nu är jag väldigt trött. Godnatt!
Kram -A

Torsdag

2013-09-05 ♥ 14:05:00 Allmänt

Tjaaaaaaa!
Idag har jag varit i skolan tills halv 2 och vi slutade med gympa! Det gick skit dåligt. Har verkligen tappat min kondition sen jag slutade i handbollen. Kanske borde börja igen?
Eftersom att jag har så dålig kondition så bestämde jag mig för att gå ner till gymmet och sen bada! Kul!
FREDAG IMORGON WOHOOO!
Kram -A

Lorensberg café

2013-09-03 ♥ 16:13:00 Allmänt

Just nu sitter jag och fikar med Gabbi och Ronja på lorensberg. Vi fikar bara inte utan vi pluggar med! Hurtiga tjejer! Vi har engelska och spanska till imorgon. So och svenska tills på torsdag. Kul det!

Kram -A

Måndag

2013-09-02 ♥ 16:13:00 Allmänt

Hejsan!
Idag började jag dagen med att gå till skolan. Det var en tråkig och jobbig dag. Jag var skit trött. Vi slutade kvart i 2 och då stack jag hem och kollade lite mer på oth.
Vill ha helg nuuuuuuuuuuuuuuuu! Vill bara sova.
Snart om några veckor då är det höstlov! Då bär det av till Stockholm med Ronja och Gabbi för att kolla BRUNO MARS. Wieeeee.

Här kommer en bild från skolan idag! 

 BRUNO OM 62 DAGAR!!!!! 
 

Kram -A

Igår och idag

2013-09-01 ♥ 19:12:00 Allmänt

Hej!
Gårdagen spenderades med några kompisar. Efter att jag hade kommit hem från kungsmässan, så stack jag till Coop för att träffa Ronja och Johan! Där var även Joel, Jacob och Gustav! De hängde med oss till Johan och så var vi där en stund och hade det mysigt.

Idag så har jag städat mitt rum och kollar oth. Vid fem kom Ronja och Gabbi och vi badade i min pool!
Snart ska duscha och sen ska jag kolla world war Z med pappa. Har velat se den filmen ett bra tag nu! Hoppas den är bra!
Kram -A

 

Till bloggens startsida
Instagram